KLIMATSKE NAPRAVE NA WWW.MAKSPRO.SI

VROČE?!

Izberite klimatsko napravo, ki je tudi ekološka. Izberite Panasonic  Etherea.

POPOLNA UČINKOVITOST
Panasonicove nove enote iz serije Etherea ponujajo največjo učinkovitost v vseh ozirih. Zahvaljujoč novemu nadzornemu sistemu Eco Patrol, ki samodejno zaznava raven prisotnosti in dejavnosti v prostoru ter temu primerno prilagaja moč delovanja, zagotavljajo minimalno porabo. S to funkcijo in sistemom Inverter+ omogočajo do 71 % prihranka električne energije pri delovanju toplotne črpalke in do 60 % prihranka, kadar je dejavno samo hlajenje. Naše izjemno tihe klimatske naprave skrbijo za najčistejši zrak za vas in vašo
družino. Ponašajo se z dovršenimi zmogljivostmi, kot sta sistem čiščenja zraka e-ion plus, zasnovan za odstranjevanje škodljivih mikroorganizmov, virusov, bakterij in plesni, ter sistem za preprečevanje premočnega izsuševanja zraka. Za slednje skrbi sistem za blago sušenje zraka.

S tehnologijo za izjemno tiho delovanje so naše naprave tako tihe kot knjižnica. Sistem za popolno vlažnost nadzoruje raven vlažnosti zraka in preprečuje izsuševanje. Inverterski sistem razreda A omogoča do 50-odstotne prihranke pri električni energiji. S tem pridobite vi in narava. Nadzorni senzor 24 ur dnevno skrbi za optimalno kakovost zraka. Nadzorni senzor Eco Patrol zaznava ljudi v prostoru in zmanjša raven porabe, kadar v prostoru ni nikogar. E-Ion sistem izloči 99% bakterij, virusov in plesni iz zraka.

UŽIVAJTE V NEPREKINJENEm HLAJENJU IN VEČJIH PRIHRANKIH ELEKTRIČNE ENERGIJE

Za tiste, ki želijo zmanjšati porabo električne energije, ne da bi se morali odpovedati neprekinjenemu hlajenju, je pravi odgovor Eco Patrol. Takoj, ko se klimatska naprava preko daljinskega upravljalnika vklopi, nadzorni senzor Eco Patrol zazna raven prisotnosti ali dejavnosti oseb v prostoru in ustrezno prilagodi temperaturo. Tako se vam ne bo več treba spomniti, da morate vklopiti ali izklopiti klimatsko napravo oziroma zvišatznižati temperaturo, toda prihranili boste do 30 % stroškov električne energije.

Preberite si še

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !